ARTIESTEN


De artiesten met wie DOEN Produkties samenwerkt, zijn gevestigde namen en aanstormende talenten uit de wereld van (klein)kunst, theater en muziek. Zij gebruiken hun talent om creativiteit en het inspirerende thema van de produktie aan elkaar te koppelen. Als onderdeel van ons team zijn zij elke keer opnieuw gedreven om de gewenste boodschap over te brengen op hun eigen creatieve manier. De artiesten doen wat ze leuk vinden. Hun aanstekelijke enthousiasme zorgt ervoor dat het publiek na afloop van de show geïnspireerd en met hernieuwde energie met elkaar een drankje drinkt.

Edo Berger

Edo Berger Cabaretier

Edo Berger is cabaretier en stand-upcomedian. In 2012 stond hij in de halve finales van zowel het Leids Cabaret Festival als Cameretten. Samen met mede-cabaretier Jasper Smit heeft hij een wekelijkse muzikale column op Q-Music. Daarnaast filmt en regisseert hij documentaires en videoclips.

Hij is scherp, intelligent en breed georiënteerd en weet precies het randje op te zoeken. Zijn affiniteit met het bedrijfsleven en zijn talent om jong en oud te boeien maken hem de ideale presentator voor onze shows.

www.edoberger.nl

Nathalie van Gent

Nathalie van Gent Zangeres Presentatrice

Zangeres, videomaker, verslaggever en presentatrice Nathalie van Gent weet door haar natuurlijke charme gecombineerd met de juiste dosis humor en lef de kern uit ieder verhaal te halen.

Als zangeres en actrice was zij in diverse producties te zien en/of te horen en als vaste presentatrice van De Wekelijkse Lottotrekking is ze elke zaterdagavond te zien op SBS6. De rol van presentatrice of co-host past haar perfect.

www.nathalievangent.com

Benjamin Scheltema

Benjamin Scheltema kunstenaar

In 2015 won Benjamin Scheltema de DesignYourEvoque-wedstrijd tijdens de design beurs OBJECT-Rotterdam. De vakjury bestond onder andere uit niemand minder dan top designer Piet Boon. Daarnaast heeft Ben zijn eigen kledinglabel in samenwerking met Mascolori ArtShoes en ontwierp hij de menukaart voor sterrenrestaurant The Jane van topchef Sergio Herman. Op ons podium boeit hij het publiek met live-art die altijd naadloos aansluit bij het gekozen thema.

www.gewoonben.nl

Gijs Anders van Straalen

Gijs Anders van Straalen Muzikant Percussionist

Als veel gevraagde studio- en livemuzikant is Gijs Anders van Straalen onder andere te horen op cd's van Giovanca, Sensual, Roos Jonker en vele anderen. Voor het publiek is hij vooral bekend als vaste percussionist van Wouter Hamel. Met deze band tourde hij door Europa, Korea en Japan. Daarnaast heeft Gijs nog een eigen duo 'Blistered'. Gijs is als percussionist ook regelmatig actief in het bedrijfsleven. Zijn inzichten als muzikant deelt hij met ondernemers en medewerkers van bedrijven en instellingen. Hij verrast hen met het leiderschap dat uitgaat van het bespelen van een instrument.

http://www.gijsanders.com/

Iwan Dam

Iwan Dam Acteur

Iwan Dam is kleinkunstenaar, (improvisatie)acteur en dagvoorzitter. Hij speelde jaren bij ImproComedie groep "Op sterk water" en in diverse musicals. Dit seizoen is hij te zien als buurman in de kindertheatershow Buurman & Buurman.

 

Verder zie je hem regelmatig op tv in gastrollen bij verschillende series en bekende commercials van onder andere Ohra en Amstel Radler. Wij werken graag met hem als presentator vanwege zijn diversiteit en zijn ervaring met het ontplooien van eigen (theater)projecten waaronder een online presentatiecursus voor ZZP’ers.

www.iwandam.nl

Arnout van den Bossche

Arnout van den Bossche Cabaretier

Cabaretier Arnout van den Bossche haalt zijn inspiratie uit de tijd dat hij als ingenieur werkte voor grote bedrijven waaronder Siemens en Proximus/Belgacom. Zijn show "Burn-out voor Beginners" is een hilarisch en herkenbare humorvoorstelling over de ellende op het werk. Eerder begaf hij zich eerder als de ‘relatiefluisteraar’ ook al op het gebied van de liefde. Met het uitvergroten van dagelijkse situaties raakt hij keer op keer de juiste snaar. Zijn favoriete podiuminstrument? De flipover!

www.arnoutvandenbossche.be

Sherwin Kirindongo

Sherwin Kirindongo Muzikant Percussionist

Sherwin Kirindongo is een veelzijdige percussionist die alle stijlen beheerst, van Latin en Braziliaans tot Afrikaans. Hij is bekend om zijn werk bij Ruth Jacott, bij grote musicals als The Lion King, Fame, Saturday Night Fever en de Drie Musketiers, bij Musicians without Borders en het educatieve kindertheater concert: Samba Salad. Hij weet mensen gegarandeerd uit hun stoel te krijgen en maakt op zijn eigen energieke en vrolijke wijze echt contact met zijn publiek.

www.sherwinkirindongo.nl

Janneke Peeters

Janneke Peeters Kleinkunstenaar

Als Janneke Peeters een liedje schrijft doet ze dat het liefst thuis in Brabant achter de piano met op tafel een pot thee. Ze maakt kleinkunst met een Brabantse zachte G, van indringende liedjes over de rauwste randjes van het leven tot aan liedjes over de zonnigste zomerdagen. De jury van het derde Utrechts Kleinkunstfestival zei: “Janneke Peeters laat de hele zaal meezingen, zelfs al zingt ze over de dood.” In 2015 bezong Janneke al eens het ZZP-schap in theater De Kring met de titel “Oh was ik maar ZZP’er!” maar ze maakt net zo makkelijk ook voor andere onderwerpen een liedje op maat.

www.jannekepeeters.nl


De Profielprofessoren

Profielprofessoren communicatieprofielen wenzt

Wenzt is een enthousiast team van professionele trainers en improvisatieacteurs die in de rol van De Profielprofessoren kruipen. Zij brengen op een doelgerichte, interactieve, verbindende en spiegelende manier de vier communicatieprofielen in beeld. Zo hebben zij al vele organisaties op een originele manier ondersteund. Het publiek ervaart hoe de communicatie op een zonnige dag en op een baaldag kan verlopen. Maar ook hoe je herkent met welke klant je een klik hebt en voor welk type klant je allergisch bent. De profielprofessoren laten op een luchtige manier, met een knipoog en soms uitvergroot zien hoe je meer succes boekt met jouw klanten!

www.wenzt.nl


DJ The Funky Bamboo!

DJ Fun

The Funky Bamboo! noemen we ook wel ‘onze plaatjesdraaier’. Niet de hele avond beukende beats maar juist een selectie met een levendig livegevoel! Hierin onderscheidt The Funky Bamboo! zich van het overgrote deel van dansfeesten op dit moment en creëert er tijdens de afterparty de juiste ambiance mee voor mensen van alle leeftijden.

Live orkest

Tijdens onze shows maken we altijd gebruik van professionele muzikanten die hun sporen in de musical-/showwereld verdiend hebben. Zij vormen het cement van het programma en zorgen voor de typische losse sfeer die een latenightshow van andere programma’s onderscheidt.